Mies lakaisee pyöräkellaria

Siivouksen palvelupaketit
taloyhtiöille

Viihtyisyyttä ja hyvinvointia tuovat palvelupakettimme ovat mutkaton tapa pitää huolta asukkaista, yhteisistä tiloista ja kiinteistön arvosta.

Täsmä - ikoni

Tiukan budjetin valinta

PHM Täsmä on nimensä mukaisesti tiivis ja napakka perustason ylläpitosiivous, jossa taloyhtiön yhteisien tilojen siivous hoidetaan säännöllisesti ja kustannustehokkaasti, mutta vain välttämättömiltä osin. PHM Täsmä on luonteeltaan ylläpitosiivousta. Tämä paketti on oikea valinta silloin, kun taloyhtiön taloutta pitää tarkastella kriittisesti ja tarvitaan väliaikainen siivousratkaisu.

Puhdas - ikoni

Toimiva, varma ratkaisu taloyhtiöllesi

PHM Puhdas on järkiratkaisu talon kodikkuudesta, kiinteistön yhteisistä tiloista ja arvon ylläpidosta huolehtimiseen. Siivouksen jälkeen tilat ovat siistit ja toimivat sekä viihtyisät ja turvalliset. Pinnat kestävät siisteinä pitempään, kun ne hoidetaan säännöllisesti ohjeiden mukaan. Tämä paketti on hyvä valinta taloyhtiölle, jossa siisteyttä arvostetaan.

Loisto - ikoni

Korkea puhtaustaso tai kokonaan räätälöity palvelu

PHM Loisto on ratkaisu silloin, kun siivoukselta halutaan erityistä edustavuutta tai puhtautta. Siivouksen jälkeen kotitalo on aina edustava, eikä siivouksien välillä juurikaan esiinny likaa. Pakettiin on lisättävissä erilaisia perus-/suursiivouksia. Räätälöidyt suursiivoukset laskutetaan vasta, kun työ on tehty, jotta kaikille on selvää, mitä milloinkin on tehty. Erilliselle työlle on aina sovittu hinta etukäteen. Tämä paketti on erinomainen valinta silloin, kun taloyhtiössä halutaan todellakin panostaa siisteyteen ja viihtyvyyteen.

Palvelupakettia voidaan muuttaa sopimuskauden aikana taloyhtiön tarpeiden muuttuessa.

Haluatko kuulla lisää asuinkiinteistöjen siivouspalveluista?

PHM Aski on avain kodikkaaseen, siistiin ja puhtaaseen taloyhtiöön. Se on mutkaton tapa pitää huolta asukkaista, yhteisistä tiloista ja kiinteistön arvosta.

Ota meihin yhteyttä